Start a new topic

NPE formatting message when loading import settings

[This topic is migrated from our old forums. The original author name has been removed]
[Attachment has been removed.]

These settings were created with the prior GA release Details:    Type: java.lang.NullPointerException Stack Trace: java.lang.NullPointerException    at java.text.MessageFormat.applyPattern(MessageFormat.java:422)    at java.text.MessageFormat.(MessageFormat.java:350)    at java.text.MessageFormat.format(MessageFormat.java:811)    at se.pureit.A.B.A.ā(Z:2928)    at se.pureit.A.B.A.Ă(Z:871)    at com.onseven.dbvis.X.A.A.E.ă(Z:12)    at com.onseven.dbvis.X.A.A.E.ā(Z:1267)    at com.onseven.dbvis.X.A.A.E.Ĕ(Z:2902)    at com.onseven.dbvis.X.A.A.F$2.Ă(Z:1546)    at se.pureit.swing.A.I.actionPerformed(Z:2642)    at javax.swing.AbstractButton.fireActionPerformed(AbstractButton.java:2028)    at javax.swing.AbstractButton$Handler.actionPerformed(AbstractButton.java:2351)    at javax.swing.DefaultButtonModel.fireActionPerformed(DefaultButtonModel.java:387)    at javax.swing.DefaultButtonModel.setPressed(DefaultButtonModel.java:242)    at javax.swing.AbstractButton.doClick(AbstractButton.java:389)    at javax.swing.plaf.basic.BasicMenuItemUI.doClick(BasicMenuItemUI.java:809)    at javax.swing.plaf.basic.BasicMenuItemUI$Handler.mouseReleased(BasicMenuItemUI.java:850)    at java.awt.AWTEventMulticaster.mouseReleased(AWTEventMulticaster.java:272)    at java.awt.Component.processMouseEvent(Component.java:6382)    at javax.swing.JComponent.processMouseEvent(JComponent.java:3275)    at java.awt.Component.processEvent(Component.java:6147)    at java.awt.Container.processEvent(Container.java:2083)    at java.awt.Component.dispatchEventImpl(Component.java:4744)    at java.awt.Container.dispatchEventImpl(Container.java:2141)    at java.awt.Component.dispatchEvent(Component.java:4572)    at java.awt.LightweightDispatcher.retargetMouseEvent(Container.java:4619)    at java.awt.LightweightDispatcher.processMouseEvent(Container.java:4280)    at java.awt.LightweightDispatcher.dispatchEvent(Container.java:4210)    at java.awt.Container.dispatchEventImpl(Container.java:2127)    at java.awt.Window.dispatchEventImpl(Window.java:2489)    at java.awt.Component.dispatchEvent(Component.java:4572)    at java.awt.EventQueue.dispatchEventImpl(EventQueue.java:710)    at java.awt.EventQueue.access$400(EventQueue.java:82)    at java.awt.EventQueue$2.run(EventQueue.java:669)    at java.awt.EventQueue$2.run(EventQueue.java:667)    at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)    at java.security.AccessControlContext$1.doIntersectionPrivilege(AccessControlContext.java:87)    at java.security.AccessControlContext$1.doIntersectionPrivilege(AccessControlContext.java:98)    at java.awt.EventQueue$3.run(EventQueue.java:683)    at java.awt.EventQueue$3.run(EventQueue.java:681)    at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)    at java.security.AccessControlContext$1.doIntersectionPrivilege(AccessControlContext.java:87)    at java.awt.EventQueue.dispatchEvent(EventQueue.java:680)    at com.onseven.dbvis.N.A._.dispatchEvent(Z:483)    at java.awt.EventDispatchThread.pumpOneEventForFilters(EventDispatchThread.java:296)    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForFilter(EventDispatchThread.java:211)    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForHierarchy(EventDispatchThread.java:201)    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(EventDispatchThread.java:196)    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(EventDispatchThread.java:188)    at java.awt.EventDispatchThread.run(EventDispatchThread.java:122) System Information: Product: DbVisualizer Pro 91.2037 Build: #2037 (2013/08/04 19:26) Java VM: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM Java Version: 1.6.0_45 Java Vendor: Apple Inc. OS Name: Mac OS X OS Arch: x86_64 OS Version: 10.6.8

[This reply is migrated from our old forums.]

Re: NPE formatting message when loading import settings
Hi, Just to inform you this is fixed in the just released 91.2044 beta version. Regards Roger
[This reply is migrated from our old forums.]

Re: NPE formatting message when loading import settings
Hi, Thanks for reporting this. It will be fixed in the next beta version. Regards Roger